Ogień Karkonosza 1 PORCJA
Tradycyjny przepis z Karkonoszy przygotowywany z kawałków wieprzowiny z łagodnie pikantnym sosem śmietanowym, któremu najlepiej towarzyszą placki ziemniaczane lub chleb na zakwasie.
Kategoria: | Dania jednoporcjowe |
---|---|
Waga: | 0.3 kg |
Według diety: | Low Carb |
Rodzaj mięsa: | Wieprzowe |
Pominąć alergen: | Ryby, Jaja, Orzechy, Seler, Gorczyca, Sezam |
Energetická hodnota kJ: | 445 |
Energetická hodnota kcal: | 106 |
Tuky: | 7,2 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 2,4 g |
Sacharidy: | 4,5g |
z toho cukry: | 1,0 g |
Bílkoviny: | 6,9 g |
Vláknina: | 0,4 g |
Sůl: | 1,0 g |
Porce: | 1 |
Gram: | 300 |
udziec wieprzowy (33 %), bulion wołowy (woda, wołowina i kości), cebula, śmietana, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, olej rzepakowy, sól kamienna, pieprz, chili.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.