Ziemniaki gotowane 2 PORCJE
Spróbuj również
Domowe kawałki ziemniaków bez skóry w zalewie. Przed jedzeniem najpierw rozerwij nieco torebkę i wylej zalewę. Nadaje się jako wszechstronny dodatek do wielu rodzajów potraw.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
ziemniaki (57%) (400g), woda, sól kamienna.
Wartość energetyczna kJ: | 338 |
---|---|
Wartość energetyczna kcal: | 80 |
Tłuszcz: | 0,2 g |
Kwasy nasycone: | 0,0 g |
Sacharidy: | 19,4 g |
w tym cukry: | 1,0 g |
Białko: | 2,0 g |
Błonnik: | 1,5 g |
Sól: | 0,5 g |
Nasze produkty są już w pełni ugotowane i przetworzone termicznie. Ich przygotowanie polega tylko na podgrzaniu (oczywiście mogą być spożywane także na zimno). Nie musisz dodawać żadnej wody ani gotować potrawy ponownie. Dzięki temu przygotujesz posiłek w ciągu kilku minut i możesz podawać.
Dania możesz podgrzać na kilka sposobów:
1. Włóż zamkniętą torebkę do garnka z gorącą wodą (lub do czajnika elektrycznego) i pozostaw na około 10 minut, aby się podgrzała, a po otwarciu
serwuj bezpośrednio na talerz.
2. Wyjmij zawartość torebki bezpośrednio do garnka (lub na patelnię) i podgrzewaj około 5 minut.
3. Przełóż jedzenie z torebki do odpowiedniego naczynia i podgrzewaj około 3 minuty w mikrofalówce.

EXPRES MENU to smaczne posiłki od rodziny
Sogel z Karkonoszy. Można je jeść bez wyrzutów sumienia,
są przyrządzane z wysokiej jakości składników. Posiłki na każdą okazję, łatwe w przygotowaniu,
z którymi dzięki praktycznej torebce poradzą sobie nawet dzieci.
W naszej kuchni gotujemy ponad 100 rodzajów
pełnowartościowych posiłków. Bez konserwantów, e-dodatków,
aromatów, glutenu i o obniżonej zawartości soli.
Zaoszczędź godzinę dziennie dla siebie lub rodziny i zyskaj
dodatkowe dwa tygodnie wakacji każdego roku. Tak samo jak
500 000 naszych zadowolonych klientów.
Już gotowe, smacznego!




Dzięki naszej opatentowanej technologii CTP (Continuous Thermal Process) żywność bez konserwantów, barwników i aromatów może być przechowywana w temperaturze pokojowej nawet przez 10 lat.
CTP utrzymuje temperaturę żywności powyżej 70 °C od początku gotowania. Po ugotowaniu żywność jest umieszczana w szczelnym worku barierowym. Następnie jest sterylizowana przez szokowe podgrzewanie, po którym następuje chłodzenie.




